Metallurgisch de Vuurvaste materialenco. van Henanguorui, Ltd

Thuis

Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
China Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd certificaten
China Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd certificaten
Henan Guorui is globaal een duidelijke deskundige op de ferrolegeringsindustrie en de uitgeboorde draadmarkt. Hun ervaring en deskundigheid zijn onschatbaar geweest.

—— Igor

Gr. is gewerkt op ferrolegeringengebied meer dan 10 jaar, rijke ervaring voor ferrolegeringen en rijke kennis voor technisch van de siderurgie heeft. het ontwikkelde een reeksproducten want de hulp de staalfabriek de productiekost vermindert, gewerkt met vele staalfabrieken voor verbeter hun productietechniek. Ik ben zo blij om met hen worden geassocieerd.

—— Jason

 • lopende band

   

  De Productieproces van het hoogovenijzer

   

  De hoogovenproductie is ononderbroken. Een generatie van hoogovens (vanaf het begin van de oven aan de revisie van de generatie) kan onophoudelijk verscheidene jaren aan tien jaar worden veroorzaakt. Op het tijdstip van productie, vanaf de bovenkant van de oven (over het algemeen bestaat de bovenkant van de oven uit het materiaal en de vultrechter, is de moderne hoogoven de bovenkant van de klokklep en de klok-vrije bovenkant) onophoudelijk wordt geladen met ijzererts, cokes en stroom, die van de opening van het lagere deel van de hoogoven wordt geblazen. In de hete die lucht (1000 ~ 1300 ° C), met brandstof zoals olie, steenkool of aardgas wordt bespoten. Het ijzererts in de hoogoven wordt geladen is hoofdzakelijk een samenstelling van ijzer en zuurstof die. Bij hoge die temperaturen, de koolmonoxide door de verbranding van koolstof wordt geproduceerd en koolstof in de cokes en in de opgeblazen uittreksels de zuurstof in het ijzererts om ijzer te verkrijgen. Dit proces wordt genoemd vermindering. Het ijzererts wordt geraffineerd door de verminderingsreactie, en het gesmolten ijzer wordt vrijgegeven van de kraan. Het ganggesteente, de cokes, en de as in het ijzererts worden met een stroom zoals kalksteen gecombineerd aan de oven aan vormslakken wordt toegevoegd, die van het kraangat en de slakkenafzet die worden gelost. Het gas wordt uit geleid vanaf de bovenkant van de oven en als industrieel gas na stofverwijdering gebruikt. De moderne hoogovens kunnen de hoge druk van het ovendak ook gebruiken om elektriciteit van het uitgevoerde gas te produceren.

   

  Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

  Kenmerken van hoogovenijzerproductie: de grote schaal, hetzij in andere landen van de wereld of China, het volume van hoogoven breidt zich uit. Bijvoorbeeld, is de hoogoven van China Baosteel 4063m3, veroorzakend meer dan ton ijzer per dag, meer dan 4.000 ton slakken, en meer dan 4.000 ton dagelijkse consumptie.

   

   

  Het Procesmateriaal van de ferrolegeringsproductie

   

   

  Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

  Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd fabriek productielijn 2

   

  Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd fabriek productielijn 3

  Middenfrequentieoven:

   

  De middenfrequentieoven is hoofdzakelijk samengesteld die uit een ruthenium van vuurvast materiaal in de krachtbron, de inductierol en de inductierol wordt gemaakt. De smeltkroes bevat metaallast, die gelijkwaardig is aan het secundaire winden van de transformator. Wanneer de inductierol met de wisselstroombron wordt verbonden, wordt een afwisselend magnetisch veld geproduceerd in de inductierol, en de magnetische stroom snijdt de metaallast in de smeltkroes, en een veroorzaakte elektromotorische kracht wordt geproduceerd in de oven. Aangezien de last zelf een gesloten lijn vormt, het secundaire wordt winden gekenmerkt door slechts één draai en is gesloten. Daarom wordt een veroorzaakte stroom gelijktijdig geproduceerd in de last, en wanneer de veroorzaakte huidige passen door de last, de last wordt verwarmd om het te veroorzaken om te smelten.
  De middenfrequentie elektrische oven gebruikt de middenfrequentiekrachtbron om een middenfrequentiemagnetisch veld te vestigen, zodat de veroorzaakte wervelstroom binnen het ferromagnetische materiaal hitte produceert en het doel bereikt om het materiaal te verwarmen. De middelgrote frequentie elektrische oven keurt midden de frequentievoeding van 200-2500Hz voor inductie het verwarmen, het uitsmelten en hittebehoud goed. De middelgrote frequentie elektrische oven wordt hoofdzakelijk gebruikt voor smeltend koolstofstaal, legeringsstaal, speciaal staal, en kan ook voor het smelten en het verwarmen van non-ferrometalen zoals koper en aluminium worden gebruikt. Het materiaal is klein in grootte en gewicht. Licht, hoog rendement, de smeltend en verwarmend, gemakkelijke controle van de lage machtsconsumptie, snel van oventemperatuur en hoge productieefficiency.

   

  De middelgrote eigenschappen van de frequentie smeltende oven:


  1. Snelle uitsmeltingssnelheid, het goede effect van de machtsbesparing, minder het branden verlies en laag energieverbruik.
  2. Zelf-mengt functie, smeltend temperatuur en eenvormige metaalsamenstelling.
  3. Het elektrische het verwarmen milieu is goed.
  4. De beginnende prestaties zijn goed, en de lege oven en de volledige oven kunnen 100%-opstarten bereiken.

   

 • OEM / ODM

   

  De Vertoning van het productiemateriaal

   

       Werd Metallurgisch Vuurvast Co. van Henanguorui, Ltd opgericht in 2006, zich specialiseert in de productie van tweedehandse producten voor staal producerend en gietend. Na meer dan tien jaar van het harde werk en ontwikkeling, is het een benchmarkonderneming in de de ferrolegeringsindustrie van China geworden.

       Ons bedrijf veroorzaakt meer dan 20.000 ton hulpmaterialen voor staal producerend en het gieten van elk jaar, met inbegrip van Nodulizer (FeSiMg), inoculant (siliciumreeks, niobium reeks, calciumreeks en zirconiumreeks, enz.), ferrolegering (ferrosilicium, calciumsilicium, siliciumgermanium), siliciumaluminium, het germanium van het calciumsilicium, het germaniumaluminium van het calciumsilicium, het mangaan van het calciumsilicium, hoge koolstofsilicium, van het siliciumcarbide en van de koolstof additieven), deoxidizers (aluminiumreeks en calciumreeks), van legeringsovereenkomsten (FeSi-overeenkomsten, siliciumgebieden, sic) Bal, ect), legeringsslakken (FeSi-slakken, siliciumslakken, mangaan-rijke slakken) en kerndraad (FeSiMg, CaSi, Koffie, zuiver calcium, enz.).

   

  Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd fabriek productielijn 0                                             Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

  Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd fabriek productielijn 2                                             Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd fabriek productielijn 3

   

       Momenteel, worden 40% van de producten verkocht aan grote binnenlandse staalfabrieken en gieterijen. Het blijven 60% wordt uitgevoerd naar buitenland, hoofdzakelijk aan Zuid-Korea, Japan, Rusland, de Oekraïne, Turkije, Duitsland, India, Australië en andere ongeveer 30 landen, met inbegrip van POSCO, Hyundai-Staalgroep en JFE.

       Wij zullen aandacht blijven besteden aan de behoeften van onze klanten en hen voorzien van betere ferrolegeringsproducten en de bevredigendere diensten.

   

 • R & D

  Onderzoek en Ontwikkeling (R&D)

  Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Wat is Onderzoek en Ontwikkeling?
       Accoding aan Investopedia „Onderzoek en Ontwikkeling (R&D)“, Onderzoek en ontwikkeling – R&D – is het proces waardoor een bedrijf werkt om nieuwe kennis te verkrijgen dievan het zou kunnen gebruik maken om nieuwe technologie, producten, de diensten, of systemen tot stand te brengen die het of zal gebruiken of verkopen. Het doel het vaakst is aan de de bodemlijn van het bedrijf toe te voegen.

   

  Wat wij hier in Grferroalloy?

       R&D vindt vaak in een interne afdeling in een bedrijf plaats, maar het kan ook aan een specialist worden gedelocaliseerd. De belangrijkste plicht van de onderzoek en ontwikkelingsgroep Metallurgisch Co van GrFerroalloy. ontwikkelt en ontdekt nieuwe kennis over de ontwikkeling die van nieuwe producten op het gebied van ferrolegeringen, het productieproces wijzigen om de prijs te verminderen en de prestaties optimaliseren en de waardevolle en nieuwe diensten verlenen. Analyseer de kenmerken, de classificatie en de toepassing van de ferrolegeringsindustrie, nadruk op de vergelijking van het ontwikkelingsstatuut van China en de wereldmarkt, en vergelijk de ontwikkelingstendensen. Tegelijkertijd, analyseer de stroom en de toekomstige ontwikkelingen van vraag en aanbod in China en de wereldmarkt.

Contactgegevens
Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Wu

Tel.: +86 13837103420

Fax: 86-371-69102011

Direct Stuur uw aanvraag naar ons