Metallurgisch de Vuurvaste materialenco. van Henanguorui, Ltd

Thuis ProductenKneedbare Ijzerinenting

Van de het Ijzerinenting van de corrosieweerstand Kneedbare van het het Siliciumzirconium Ferro Legering 2mm 3mm

Van de het Ijzerinenting van de corrosieweerstand Kneedbare van het het Siliciumzirconium Ferro Legering 2mm 3mm

  • Van de het Ijzerinenting van de corrosieweerstand Kneedbare van het het Siliciumzirconium Ferro Legering 2mm 3mm
Van de het Ijzerinenting van de corrosieweerstand Kneedbare van het het Siliciumzirconium Ferro Legering 2mm 3mm
Productdetails:
Plaats van herkomst: Anyang Henan
Merknaam: Guo Rui
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 1050mm
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1MT grote zak of vanaf klantenverzoek
Levertijd: Een halve maand na het ondertekenen van het contract
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 20,000MT/year
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Inoculant Grootte: 10100mm
Kijk: Blocky Eigenschap: Deoxidizer
Ingrediënt: Si, Bedelaars, Ca gebruik: Staalfabricage
Kleur: Grijs Voordeel: bezoekfabriek op om het even welk ogenblik
Hoog licht:

Ferro Silicon zirkonium

,

bariumsilicium

Van de het Ijzerinenting van de corrosieweerstand Kneedbare van het het Siliciumzirconium Ferro Legering 2mm 3mm

 

 

 

Inleiding:

 

De zirconiumlegering heeft goede corrosieweerstand, gematigde mechanische eigenschappen, de lage atoom thermische dwarsdoorsnede van de neutronenabsorptie in water en stoom op hoge temperatuur en hoge druk bij 300-400 °C, goede verenigbaarheid met kernbrandstof, en als met water gekoelde kernreactor meestal gebruikt. Het materiaal van de kernstructuur. Bovendien heeft het zirconium uitstekende corrosieweerstand tegen diverse zuren, basissen en zouten, en heeft sterke affiniteit met gassen zoals zuurstof en stikstof. Daarom wordt de zirconiumlegering ook gebruikt in de vervaardiging van corrosiebestendige delen en farmaceutische mechanische gedeelten in de elektrische vacuüm en bolindustrie. Het wordt wijd gebruikt als niet verdampbare vangstof.

 

Specificatie:

 

Rang Chemische Samenstelling (%)
Si Bedelaars Ca AI Zr
Inoculant Si-Zr 73-80 - 2-2.5 1-2 2-2.5
70-80 - 1-2.5 1-1.5 1.5-5
74-80 ≤0.03 2-2.7 1-1.4 2-3
Grootte: 02mm, 13mm, 26mm
Andere chemische samenstelling en grootte kunnen op verzoek worden geleverd.

 

Prestaties en Gebruik:

    

De zirconiumlegering kan ook als „vitamine“ in de metallurgische industrie worden gebruikt om zijn krachtige functies van desoxydatie, stikstofverwijdering en ontzwaveling uit te oefenen. Zolang één duizendste van zirconium aan het staal wordt toegevoegd, zullen de hardheid en de sterkte dramatisch stijgen. Zirconium-bevattend pantserstaal, roestvrij staal en hittebestendig staal zijn belangrijke materialen voor de vervaardiging van pantserwagens, tanks, kanonnen en kogelvrije panelen. Het zirconium wordt opgenomen in koper en in een koperdraad getrokken. Het elektrogeleidingsvermogen wordt niet verzwakt, maar het smeltpunt is zeer beter. Het is zeer geschikt voor gebruik als hoogspanningsdraad. Zirconium-bevattende zink-magnesium legering, die lichte en op hoge temperatuur bestand is, is tweemaal zo sterk zoals gewone magnesiumlegering en kan in de vervaardiging van straalmotorcomponenten worden gebruikt.

 

Onze Voordelen:


In jaar van 2012, won ons bedrijf de vergunning van de ferrolegeringsuitvoer die door het Ministerie van Handel wordt goedgekeurd. Momenteel zijn er 10 reeksen middenfrequentie elektrische ovens en 4 uitgeboorde draadproductielijnen. Veroorzaak jaarlijks meer dan 20.000 ton staal producerend en gietend gebruikt hulpmateriaal, met inbegrip van Nodulizer (FeSiMg), Inoculant (Siliciumreeks, Bariumreeks, Calciumreeks en Zirconiumreeks, enz.), Ferro Legeringen (Ferro Silicium, Calciumsilicium, Bariumsilicium, Siliciumaluminium, het Barium van het Calciumsilicium, het Bariumaluminium van het Calciumsilicium, het Mangaan van het Calciumsilicium, Hoog Koolstofsilicium, Siliciumcarbide, en Koolstofadditief), Deoxidizer (Aluminiumreeks en Calciumreeks), Legeringsbriketten (FeSi-Briket, Siliciumbal, sic Bal, ect), Legeringsslakken (FeSi-Slakken, Siliciumslakken, mangaan-Rijke Slakken) en Uitgeboorde Draden (FeSiMg, CaSi, Koffie, Zuiver Calcium enz.).

 

Bedrijfprofiel:

 

Van de het Ijzerinenting van de corrosieweerstand Kneedbare van het het Siliciumzirconium Ferro Legering 2mm 3mm 0


Werd Metallurgisch de Vuurvaste materialenco. van Henanguorui, Ltd opgericht in 2006, dat in de productie van Ijzer & staal producerende en het gieten gebruikte hulpproducten gespecialiseerd was. Na 10 jaar van inspanningen en ontwikkeling, met het karakter van snelle ontwikkeling, grotere schaal, stabiele kwaliteit en vertrouwd op door klanten, is het een evaluerende onderneming in de ferrolegeringsindustrie van China geworden.

 

Onze partner:

 

Van de het Ijzerinenting van de corrosieweerstand Kneedbare van het het Siliciumzirconium Ferro Legering 2mm 3mm 1


Momenteel, werden 40% van de producten verkocht aan grote staalfabrieken en gieterijen in binnenlands, met inbegrip van Shagang-Groep, Rizhao-de Groep van de Staalholding, Shougang-Groep, Wuhan-Ijzer en Staalgroep en enz. De rest 60% werd uitgevoerd naar buitenlands, hoofdzakelijk de uitvoer naar Korea, Japan, Rusland, de Oekraïne, Turkije, Duitsland, India, Australië en enz. over 30 landen, met inbegrip van POSCO, Hyundai-Staalgroep en JFE. Met de stabiele kwaliteit en de uitstekende technische dienst, hebben onze producten het het hoge lof en vertrouwen van alle klanten gewonnen, en onze jaarlijkse bedragverkoop heeft $36 miljoen bereikt.

 

F & Q:

 

1. Wat is onze MOQ?

Fundamenteel, is Onze MOQ 20 ton. Er is geen specifieke grens aan orde, kunnen wij de beste aanbieding volgens uw situatie geven.

2. Verstrekt u steekproeven?

Ja, wij. De steekproeven zijn altijd beschikbaar en zij kunnen naar u direct worden verzonden.

3. Hoe lang duurt de levertijd?

Onze normale levertijd vergt ongeveer 3 weken zodra het contract schroeide, maar het hangt ook van de hoeveelheid van de orde af.

4. Kunnen wij uw installatie bezoeken?

Natuurlijk, zullen wij u altijd zoeken.

Contactgegevens
Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd

Contactpersoon: Wu

Tel.: +86 13837103420

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten