Metallurgisch de Vuurvaste materialenco. van Henanguorui, Ltd

Thuis ProductenFerro Legeringsmetaal

De metallurgische Hardheid van het het Siliciumcarbide van het Siliciumcarbide Hoge versnelt Reactie 1mm 10mm

De metallurgische Hardheid van het het Siliciumcarbide van het Siliciumcarbide Hoge versnelt Reactie 1mm 10mm

  • De metallurgische Hardheid van het het Siliciumcarbide van het Siliciumcarbide Hoge versnelt Reactie 1mm 10mm
  • De metallurgische Hardheid van het het Siliciumcarbide van het Siliciumcarbide Hoge versnelt Reactie 1mm 10mm
De metallurgische Hardheid van het het Siliciumcarbide van het Siliciumcarbide Hoge versnelt Reactie 1mm 10mm
Productdetails:
Plaats van herkomst: Anyang Henan
Merknaam: Guo Rui
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 110mm
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1MT grote zak of vanaf klantenverzoek
Levertijd: Een halve maand na het ondertekenen van het contract
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 20,000MT/year
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Producttype: siliciumcarbide Grootte: 110mm
Component: Sic, H2O, S, P.Fe2O3.F.C vorm: Poeder
Gebruik: Staalfabricage Chemische Samenstelling: Sic
Kleur: Zwart Steekproef: vrij
Hoog licht:

ferro silico

,

ferrolegeringenmetaal

De metallurgische Hardheid van het het Siliciumcarbide van het Siliciumcarbide Hoge versnelt Reactie 1mm 10mm

 

 

 

Inleiding:

 

Amaril, ook als siliciumcarbide wordt het bekend (sic) wordt, geproduceerd door uitsmelting op hoge temperatuur van elektrische ovens zoals kwartszand, aardoliecokes (of steenkoolklusje), en houten spaanders (die de toevoeging van zout wanneer het veroorzaken van groen siliciumcarbide dat vereisen). Het siliciumcarbide is ook een zeldzaam mineraal in aard, Moissanite. Het siliciumcarbide is ook genoemd geworden koolstofkiezelzuur. Onder de niet-oxyde high-tech vuurvaste grondstoffen zoals C, N en B, is het siliciumcarbide het wijdst gebruikte en economische, en het kan gouden staalzand of vuurvast zand worden genoemd.

 

Specificatie:

 

Rang Chemische Samenstelling (%)
Sic F.C Fe ₂ O ₃
SiC98 98 0,3 0,8
SiC88-90 88-90 0,6 1.2
SiC80 80 3.0 -
SiC70 70 4.0 -
SiC65 65 5.0 -
Grootte: 110mm
Andere chemische samenstelling en grootte kunnen op verzoek worden geleverd.

 

Chemische eigenschappen:

     

wegens zijn stabiele chemische eigenschappen, hoog warmtegeleidingsvermogen, lage thermische uitbreidingscoëfficiënt en goede slijtageweerstand, siliciumcarbide heeft veel ander gebruik naast schuurmiddelen, zoals het carbidepoeder van het deklaagsilicium op turbinedrijvende kracht of cilinderblok door speciaal proces. De binnenmuur kan de slijtageweerstand verbeteren en de levensduur verlengen door 1 tot 2 keer; het geavanceerde vuurvaste die materiaal voor de vervaardiging wordt gebruikt is hittebestendig, klein in volume, licht in gewicht en hoog in sterkte, en heeft goed energy-saving effect. Het carbide van het lage rangsilicium (ongeveer 85% sic) is een uitstekende deoxidizer, die de siderurgie versnelt en controle van chemische samenstelling en kwaliteit van staal vergemakkelijkt. Bovendien wordt het siliciumcarbide ook wijd gebruikt om de staven van het siliciumcarbide voor elektrische het verwarmen elementen te maken.

Het siliciumcarbide heeft een hoge hardheid en een Mohs-hardheid van 9,5, die tweede slechts aan de hardste diamant is van de wereld (rang 10). Het heeft uitstekend warmtegeleidingsvermogen en is een soort halfgeleider. Het kan zich tegen oxydatie bij op hoge temperatuur verzetten.

 

Type en gebruik:

     

1. De industrietoepassing van de non-ferrometaaluitsmelting
Het gebruik van siliciumcarbide heeft weerstand op hoge temperatuur, warmtegeleidingsvermogen met hoge weerstand, goed, effectweerstand, en het indirecte verwarmen materialen op hoge temperatuur, zoals een potting distillatieoven. Het dienblad van de rectificatieoven, de tank van de aluminiumelektrolyse, de voering van de koper smeltende oven, de plaat van de de ovenboog van het zinkpoeder, de buis van de thermokoppelbescherming etc.

2. Toepassing in de staalindustrie
Het carbide van het gebruikssilicium voor corrosieweerstand, thermische schokweerstand en slijtageweerstand. Goed warmtegeleidingsvermogen voor grote hoogovenvoeringen om levensduur te verhogen. Het gebruik van zijn warmtegeleidingsvermogen, thermische straling, hoge thermische sterkte, de vervaardiging van het dunne meubilair van de plaatoven, niet alleen kan de capaciteit van het ovenmeubilair verminderen, maar ook de capaciteit verbeteren en de productkwaliteit van de oven, de productiecyclus verkorten, is het ceramische glansbaksel sinterend het ideale indirecte materiaal.

3. Toepassing van de metallurgische reductieindustrie
De hardheid van het siliciumcarbide is tweede slechts aan diamant, heeft het sterke slijtageweerstand. Het is een ideaal materiaal voor slijtvaste pijpen, drijvende kracht, pompkamers, cyclonen en mijnvoeringen. Zijn slijtageweerstand is gietijzer en de rubberlevensduur is 5 -20 keer, is het ook één van de ideale materialen voor de sporen van de luchtvaartvlucht.

De bouwkeramiek, de toepassing van de malend wielindustrie gebruikt zijn warmtegeleidingsvermogen. De kenmerken van hittestraling en hoge hitteintensiteit maken dunne plaat meubilair eesten, dat niet alleen de capaciteit van ovenmeubilair kan verminderen, maar ook de capaciteit en de productkwaliteit van de oven verbeteren, de productiecyclus verkorten, en is een ideaal indirect materiaal voor het ceramische glans baksel en sinteren.

 

Onze Voordelen:


In jaar van 2012, won ons bedrijf de vergunning van de ferrolegeringsuitvoer die door het Ministerie van Handel wordt goedgekeurd. Momenteel zijn er 10 reeksen middenfrequentie elektrische ovens en 4 uitgeboorde draadproductielijnen. Veroorzaak jaarlijks meer dan 20.000 ton staal producerend en gietend gebruikt hulpmateriaal, met inbegrip van Nodulizer (FeSiMg), Inoculant (Siliciumreeks, Bariumreeks, Calciumreeks en Zirconiumreeks, enz.), Ferro Legeringen (Ferro Silicium, Calciumsilicium, Bariumsilicium, Siliciumaluminium, het Barium van het Calciumsilicium, het Bariumaluminium van het Calciumsilicium, het Mangaan van het Calciumsilicium, Hoog Koolstofsilicium, Siliciumcarbide, en Koolstofadditief), Deoxidizer (Aluminiumreeks en Calciumreeks), Legeringsbriketten (FeSi-Briket, Siliciumbal, sic Bal, ect), Legeringsslakken (FeSi-Slakken, Siliciumslakken, mangaan-Rijke Slakken) en Uitgeboorde Draden (FeSiMg, CaSi, Koffie, Zuiver Calcium enz.).

 

Bedrijfprofiel:

 

De metallurgische Hardheid van het het Siliciumcarbide van het Siliciumcarbide Hoge versnelt Reactie 1mm 10mm 0


Werd Metallurgisch de Vuurvaste materialenco. van Henanguorui, Ltd opgericht in 2006, dat in de productie van Ijzer & staal producerende en het gieten gebruikte hulpproducten gespecialiseerd was. Na 10 jaar van inspanningen en ontwikkeling, met het karakter van snelle ontwikkeling, grotere schaal, stabiele kwaliteit en vertrouwd op door klanten, is het een evaluerende onderneming in de ferrolegeringsindustrie van China geworden.

 

F & Q:

 

1. Wat is onze MOQ?

Fundamenteel, is Onze MOQ 20 ton. Er is geen specifieke grens aan orde, kunnen wij de beste aanbieding volgens uw situatie geven.

2. Verstrekt u steekproeven?

Ja, wij. De steekproeven zijn altijd beschikbaar en zij kunnen naar u direct worden verzonden.

3. Hoe lang duurt de levertijd?

Onze normale levertijd vergt ongeveer 3 weken zodra het contract schroeide, maar het hangt ook van de hoeveelheid van de orde af.

4. Kunnen wij uw installatie bezoeken?

Natuurlijk, zullen wij u altijd zoeken.

Contactgegevens
Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd

Contactpersoon: Wu

Tel.: +86 13837103420

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten