Metallurgisch de Vuurvaste materialenco. van Henanguorui, Ltd

Thuis ProductenFerrosiliciumbriketten

10mm 50mm Ballen van het Grootte Ferro Silicone Gemakkelijk Vervoer Gebruikt als Bal van Deoxidizer FeMn

10mm 50mm Ballen van het Grootte Ferro Silicone Gemakkelijk Vervoer Gebruikt als Bal van Deoxidizer FeMn

  • 10mm 50mm Ballen van het Grootte Ferro Silicone Gemakkelijk Vervoer Gebruikt als Bal van Deoxidizer FeMn
  • 10mm 50mm Ballen van het Grootte Ferro Silicone Gemakkelijk Vervoer Gebruikt als Bal van Deoxidizer FeMn
10mm 50mm Ballen van het Grootte Ferro Silicone Gemakkelijk Vervoer Gebruikt als Bal van Deoxidizer FeMn
Productdetails:
Plaats van herkomst: Anyang Henan
Merknaam: Guorui
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 1050mm
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1MT grote zak of vanaf klantenverzoek
Levertijd: Een halve maand na het ondertekenen van het contract
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 500 - 2000 tons/mp
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: FeMnbal Grootte: 1050mm
Chemische Composi: Si, C, Al, S, P Shap: Sferisch
Dichtproppen: 1MT/bag Norm: hoog - kwaliteit
Toepassing: Staalfabricage Rang: FeMnbal
Hoog licht:

de ballen van het siliciumcarbide

,

siliciummangaan

10mm 50mm Ballen van het Grootte Ferro Silicone Gemakkelijk Vervoer Gebruikt als Bal van Deoxidizer FeMn

 

 

 

De Inleiding van de FeMnbal:

     

Het ferromangaan wordt van mangaanoregon gemaakt in een hoogoven of een elektrische oven wordt gesmolten die. Het ferromangaan is ook algemeen gebruikt deoxidizer in staal. Het mangaan heeft ook het effect van ontzwaveling en het verminderen van de schadelijke effecten van zwavel. Daarom bijna bevatten alle staal en gietijzer een bepaalde hoeveelheid mangaan. Het ferromangaan is ook een belangrijke legerende agent. Wijd gebruikt in structureel staal. Hulpmiddelstaal, roestvrij staal. In legeringsstaal zoals slijtvast staal.

 

De Toepassing van de FeMnbal:

       

1. De staalindustrie: Het ferromangaan is een onontbeerlijke deoxidizer en desulfurizer in de staal producerende industrie. Het goede staal moet worden gedesoxydeerd en desulfurized tijdens uitsmelting, en het gebruik van deoxidizer zal zeer zijn kosten verhogen. Daarom is het ferromangaan een goedkope deoxidizer, en de ontzwaveling verwijst naar de verwijdering van schadelijke stoffen zoals zwavel van staal. Het mangaanijzer kan het doel bereiken die van ontzwaveling zeer goed, effectief de inhoud van schadelijke elementen in staal verminderen en de kwaliteit van staal verbeteren.
2. De gieterijindustrie: Het mangaanijzer kan als inoculant en spheroidizing agent voor kneedbaar ijzer in gietijzer worden gebruikt, en kan carbidevorming verhinderen, de precipitatie van grafiet bevorderen, zeer de spheroidizationtijd verkorten, en zeer de vorm van onzuiverheden in gesmolten ijzer verminderen. Gietijzerkwaliteit om gietijzerprestaties te verbeteren. En verminder het belemmeren van de smeltovenpijp, en breid effectief de levensduur van de smeltoven uit.
3. Andere industrieën: De hoge van het koolstofferromangaan of mangaan legeringen worden gebruikt zoals verminderende agenten voor de productie van de lage legeringen van het koolstofijzer in de ferrolegeringsindustrie. Het poeder van het mangaanijzer kan als opschortingsfase in de reductieindustrie worden gebruikt, en kan als deklaag voor lassenstaven in de elektroden verwerkende industrie worden gebruikt; het hoge mangaanferromangaan kan in de elektroindustrie worden gebruikt om halfgeleider zuiver mangaan voor te bereiden, en kan in de chemische industrie worden gebruikt om mangaanketon te vervaardigen.

 

Het Voordeel van de FeMnbal:
        
Compacte voordelen van silicium/het blok van siliciumslakken
1. Begin effectief het uitsmeltingsproces van de staaloven;
2. De vervanging van standaardferrosilicium is geschikt en de prijs is laag;
3. Pas aan zich het mengen van diverse materialen volgens klantenbehoeften en vereisten aan;
4. Samenpersend zuiver materiaal in de vorm van een deklaag, zodat is het geschikt te gebruiken;
5. Geschikte grootte en gemakkelijk te vervoeren.
 
De Specificatie van de FeMnbal:

 

Rang Chemische Samenstelling (%)
Mn Fe
FeMnbal 55-65 saldo
Grootte: 1050mm

 
Beeld:


10mm 50mm Ballen van het Grootte Ferro Silicone Gemakkelijk Vervoer Gebruikt als Bal van Deoxidizer FeMn 0

 

Onze Voordelen:


In jaar van 2012, won ons bedrijf de vergunning van de ferrolegeringsuitvoer die door het Ministerie van Handel wordt goedgekeurd. Momenteel zijn er 10 reeksen middenfrequentie elektrische ovens en 4 uitgeboorde draadproductielijnen. Veroorzaak jaarlijks meer dan 20.000 ton staal producerend en gietend gebruikt hulpmateriaal, met inbegrip van Nodulizer (FeSiMg), Inoculant (Siliciumreeks, Bariumreeks, Calciumreeks en Zirconiumreeks, enz.), Ferro Legeringen (Ferro Silicium, Calciumsilicium, Bariumsilicium, Siliciumaluminium, het Barium van het Calciumsilicium, het Bariumaluminium van het Calciumsilicium, het Mangaan van het Calciumsilicium, Hoog Koolstofsilicium, Siliciumcarbide, en Koolstofadditief), Deoxidizer (Aluminiumreeks en Calciumreeks), Legeringsbriketten (FeSi-Briket, Siliciumbal, sic Bal, ect), Legeringsslakken (FeSi-Slakken, Siliciumslakken, mangaan-Rijke Slakken) en Uitgeboorde Draden (FeSiMg, CaSi, Koffie, Zuiver Calcium enz.).

 

Bedrijfprofiel:

 

10mm 50mm Ballen van het Grootte Ferro Silicone Gemakkelijk Vervoer Gebruikt als Bal van Deoxidizer FeMn 1


Werd Metallurgisch de Vuurvaste materialenco. van Henanguorui, Ltd opgericht in 2006, dat in de productie van Ijzer & staal producerende en het gieten gebruikte hulpproducten gespecialiseerd was. Na 10 jaar van inspanningen en ontwikkeling, met het karakter van snelle ontwikkeling, grotere schaal, stabiele kwaliteit en vertrouwd op door klanten, is het een evaluerende onderneming in de ferrolegeringsindustrie van China geworden.

 

Onze partner:

 

10mm 50mm Ballen van het Grootte Ferro Silicone Gemakkelijk Vervoer Gebruikt als Bal van Deoxidizer FeMn 2


Momenteel, werden 40% van de producten verkocht aan grote staalfabrieken en gieterijen in binnenlands, met inbegrip van Shagang-Groep, Rizhao-de Groep van de Staalholding, Shougang-Groep, Wuhan-Ijzer en Staalgroep en enz. De rest 60% werd uitgevoerd naar buitenlands, hoofdzakelijk de uitvoer naar Korea, Japan, Rusland, de Oekraïne, Turkije, Duitsland, India, Australië en enz. over 30 landen, met inbegrip van POSCO, Hyundai-Staalgroep en JFE. Met de stabiele kwaliteit en de uitstekende technische dienst, hebben onze producten het het hoge lof en vertrouwen van alle klanten gewonnen, en onze jaarlijkse bedragverkoop heeft $36 miljoen bereikt.

Contactgegevens
Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd

Contactpersoon: Wu

Tel.: +86 13837103420

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten