Metallurgisch de Vuurvaste materialenco. van Henanguorui, Ltd

Thuis ProductenKneedbare Ijzerinenting

Bariumsilicium 10mm Inenting in het Gieten Sterke Bedelaars 30 van de Desoxydatiecapaciteit

Bariumsilicium 10mm Inenting in het Gieten Sterke Bedelaars 30 van de Desoxydatiecapaciteit

  • Bariumsilicium 10mm Inenting in het Gieten Sterke Bedelaars 30 van de Desoxydatiecapaciteit
  • Bariumsilicium 10mm Inenting in het Gieten Sterke Bedelaars 30 van de Desoxydatiecapaciteit
Bariumsilicium 10mm Inenting in het Gieten Sterke Bedelaars 30 van de Desoxydatiecapaciteit
Productdetails:
Plaats van herkomst: Anyang Henan
Merknaam: Guo Rui
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 1050mm
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1MT grote zak of vanaf klantenverzoek
Levertijd: Een halve maand na het ondertekenen van het contract
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 20,000MT/year
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: BaSi Grootte: 1050mm
Prestaties: Deoxidizer Stijl: Blocky
Andere Naam: BaSi Voordeel: ontzwaveling
Steekproef: vrij Gebruik voor: Gietende Inoculant
Hoog licht:

Ferro Silicon zirkonium

,

bariumsilicium

Bariumsilicium 10mm Inenting in het Gieten Sterke Bedelaars 30 van de Desoxydatiecapaciteit

 

 

 
De Inleiding van het bariumsilicium:
 
In de siderurgie, heeft het siliciumgermanium sterke desoxydatiecapaciteit en ontzwavelingsfunctie. De tests hebben aangetoond dat één ton van de legering van het siliciumgermanium 1,5 ton ferrosilicium van een eenvoudig desoxydatieeffect kan vervangen. In termen van afgietsel, is het siliciumgermanium uitstekende en efficiënte inoculant. Aangezien de hoeveelheid Bedelaarsatomen veel groter is dan andere het desoxyderen elementensi, Al, en Ca, is de dichtheid groot, en het is geschikt voor precipitatiedesoxydatie en verhoogt de opbrengst van andere elementen. De legering van het siliciumgermanium wordt meestal gebruikt in de productie van speciaal staal. Het is een onontbeerlijke deoxidizer voor zuivere staalmetallurgie.
Momenteel, worden de silicium-bismut legeringen gebruikt als eenvoudige deoxidizer in staalfabrieken, en met bismut, aluminium, calcium en elementen multi-gelegeerd. Daarom naast de silicium-calcium legering, gebruiken ander silicaat van het siliciumcalcium, van het het lanthaansilicium van het siliciumaluminium calcium van het het aluminiumstrontium en andere legeringen siliciumgermanium als additief, zodat is de markt de oppervlakte breder dan de andere hierboven vermelde multi-legeringen, en het bedrag is groot.

 

Specificatie:

 

Rang Chemische Samenstelling (%)
Bedelaars Si Al Mn C P S
FeBa30Si50 30 50 3.0 0,40 0,30 0,05 0,05
FeBa25Si40 25 40 3.0 0,40 0,30 0,04 0,04
FeBa20Si45 20 45 3.0 0,40 0,30 0,04 0,04
FeBa15Si50 15 50 3.0 0,40 0,30 0,04 0,04
FeBa10Si55 10 55 3.0 0,40 0,20 0,04 0,04
FeBa5Si60 5.0 60 3.0 0,40 0,20 0,04 0,04
FeBa2Si65 2.0 65 3.0 0,40 0,20 0,04 0,04
Grootte: 1050mm
Andere chemische samenstelling en grootte kunnen op verzoek worden geleverd.


Gebruikt bariumsilicium:
 

1. Het siliciumgermanium heeft een desulfurizing agententoepassing
Het siliciumgermanium bevat germanium, dat het belangrijkste element van ontzwaveling tijdens de siderurgie is. Het siliciumgermanium kan zwavel en schadelijke elementen effectief behandelen, en heeft de toepassing van desulfurizer!
2. Het siliciumgermanium heeft de toepassing van het gieten van inoculant
Het siliciumgermanium is goede gietende inoculant in de gieterijindustrie. Het energierendement van het siliciumgermanium verbetert de vloeibaarheid van gesmolten ijzer, verbetert de spheroidizing eigenschappen van afgietsels, en verbetert de kwaliteit van afgietsels!
3. Het siliciumgermanium heeft toepassingen die de efficiency van fabrikanten verbeteren
Het siliciumgermanium behoort tot nieuwe legerings metallurgische materialen, en de marktprijs is vrij goedkoop. Het gebruik van siliciumgermanium als uitsmeltingsmateriaal kan kosten effectief drukken en heeft de toepassing van het verbeteren van de efficiency van fabrikanten!
4. Het siliciumgermanium heeft de toepassing van het beschermen van personeelsveiligheid
De toevoeging van siliciumgermanium tijdens de siderurgie kan de veiligheid van de exploitant effectief verbeteren. Omdat het silicium een affiniteitelement is, reageert het gesmolten staal zwak terwijl het desoxyderen!
5. Het siliciumgermanium heeft toepassingen voor het verbeteren van de morfologie van puin
In het staal producerende proces, zijn er vaak vele gevallen van bovenmatige onzuiverheden in het gesmolten staal. De toevoeging van siliciumgermanium kan de vorm van de onzuiverheden in het gesmolten staal effectief verbeteren, zodat de onzuiverheden niet de pijp blokkeren en het leven van de smeltoven verlengen!
6. Het siliciumgermanium heeft een sterke deoxidizertoepassing
Het siliciumgermanium is rijk aan silicium. Na het toevoegen van gesmolten staal, smelt het siliciumgermanium in gesmolten staal. Het silicium en het gesmolten silicium in het gesmolten staal vormen snel siliciumdioxyde, dat zeer de desoxydatietijd verkort!
 

Grafisch:
 
Bariumsilicium 10mm Inenting in het Gieten Sterke Bedelaars 30 van de Desoxydatiecapaciteit 0
  

Onze Voordelen:


In jaar van 2012, won ons bedrijf de vergunning van de ferrolegeringsuitvoer die door het Ministerie van Handel wordt goedgekeurd. Momenteel zijn er 10 reeksen middenfrequentie elektrische ovens en 4 uitgeboorde draadproductielijnen. Veroorzaak jaarlijks meer dan 20.000 ton staal producerend en gietend gebruikt hulpmateriaal, met inbegrip van Nodulizer (FeSiMg), Inoculant (Siliciumreeks, Bariumreeks, Calciumreeks en Zirconiumreeks, enz.), Ferro Legeringen (Ferro Silicium, Calciumsilicium, Bariumsilicium, Siliciumaluminium, het Barium van het Calciumsilicium, het Bariumaluminium van het Calciumsilicium, het Mangaan van het Calciumsilicium, Hoog Koolstofsilicium, Siliciumcarbide, en Koolstofadditief), Deoxidizer (Aluminiumreeks en Calciumreeks), Legeringsbriketten (FeSi-Briket, Siliciumbal, sic Bal, ect), Legeringsslakken (FeSi-Slakken, Siliciumslakken, mangaan-Rijke Slakken) en Uitgeboorde Draden (FeSiMg, CaSi, Koffie, Zuiver Calcium enz.).

 

Bedrijfprofiel:

 

Bariumsilicium 10mm Inenting in het Gieten Sterke Bedelaars 30 van de Desoxydatiecapaciteit 1


Werd Metallurgisch de Vuurvaste materialenco. van Henanguorui, Ltd opgericht in 2006, dat in de productie van Ijzer & staal producerende en het gieten gebruikte hulpproducten gespecialiseerd was. Na 10 jaar van inspanningen en ontwikkeling, met het karakter van snelle ontwikkeling, grotere schaal, stabiele kwaliteit en vertrouwd op door klanten, is het een evaluerende onderneming in de ferrolegeringsindustrie van China geworden.

 

 

Contactgegevens
Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd

Contactpersoon: Wu

Tel.: +86 13837103420

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten